Zoeken

Overstap van GGZ Connect naar GGZ Community

GGZ Nederland is vanaf 12 juni 2020 veranderd in 'de Nederlandse ggz'. Een nieuwe naam, compleet in een nieuwe huisstijl. Maar ook de corporate website en het ledenplatform zijn vernieuwd. Het verouderde GGZ Connect is hierdoor helaas niet meer operationeel. Wij maken gebruik van een nieuw ledenplatform: GGZ Community.

Toegang tot GGZ Community

De GGZ Community is een besloten leden platform. Anders dan GGZ Connect hebben alleen professionals en specialisten die werkzaam zijn bij onze lid-instellingen toegang tot dit platform. Wel kunnen professionals en specialisten, die deelnemen aan één van onze waardenetwerken of regieteams, als samenwerkingspartner, na aanvraag toegang krijgen tot de GGZ Community.

Aanmelden?

Momenteel kun je je nog niet aanmelden. Wij werken nog aan de inrichting van de GGZ Community. Hierdoor is dit nieuwe ledenplatform nog niet bereikbaar voor medewerkers van lid-organisaties en samenwerkingspartners.

Binnenkort publiceren wij hier meer informatie over het aanmelden voor de GGZ Community en de mogelijkheden rond het delen en uploaden van berichten.