Zoeken

Vacatures

Juridisch beleidsmedewerker
Ben jij geïnteresseerd in juridische vraagstukken op het gebied van gezondheidsrecht en wil jij graag werken in een netwerkorganisatie? Wij zijn op zoek naar een Juridisch beleidsmedewerker.

Macro-economisch adviseur
Ben jij een expert op macro-economisch gebied, heb je kennis van de economische (kosten)ontwikkelingen en relevante ontwikkelingen voor werkgevers zoals pensioenen? Kun jij deze vertalen naar de betekenis voor ggz-instellingen? En weet je de (financiële) ontwikkelingen bij leden te vertalen naar een inzet voor de lobby op landelijke afspraken voor de sector of in de cao? Wij zijn op zoek naar een Macro-economisch adviseur met oog voor de impact bij onze leden.

de Nederlandse ggz
Als belangenbehartiger van ggz-instellingen en ggz-professionals richten wij ons op samenwerking en kennisdeling, snelle participatie en afstemming. Met leden, partners en andere stakeholders. Binnen en buiten onze sector. Samen gaan we voor het realiseren van de best mogelijke geestelijke gezondheidszorg.

Open sollicitatie

Je kunt ons een open sollicitatie of stageverzoek sturen. Richt deze aan de afdeling HRM en mail het naar vacature@deNederlandseggz.nl

Vacatures bij leden

Wil je werken of stagelopen bij één van onze leden? Dan kun je het beste de instelling zelf benaderen. Een lijst van onze leden vind je op de webpagina GGZ instellingen.