Zoeken

Na vijftien jaar vertrekt directeur bedrijfsvoering, Sabien Raams, bij Dimence. Per 1 december wordt ze bestuurder bij de Zeeuwse ggz-instelling Emergis.

“Sabien is een betrokken, krachtige, vernieuwende maar ook resultaatgerichte bestuurder. Met haar lange werkervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg weet Sabien wat een organisatie als Emergis nodig heeft”, zegt Ad Koppejan, voorzitter raad van toezicht Emergis.

Sinds 2015 is Raams directeur bedrijfsvoering van ggz-organisatie Dimence en lid van het executive team van de Dimence Groep in Zwolle, Deventer en Almelo. Daarnaast is ze lid van de raad van toezicht van Lister in Utrecht en voorzitter van het waardenetwerk Internationaal Verbinden van de Nederlandse ggz. Van oorsprong is Raams psychotherapeut en sinds 2003 teamleider, manager en directeur in een ggz-organisatie geweest. 

Raams geeft aan vijftien jaar met zeer veel plezier gewerkt te hebben bij Dimence, maar ook uit te kijken naar haar nieuwe avontuur in Zeeland. “Graag zet ik mijn kennis en ervaring in de ggz ten volle in om de mentale gezondheid van zoveel mogelijk mensen in Zeeland (en daarbuiten) te verbeteren waar dat kan. Natuurlijk met medewerkers en partners, want goede ggz bouw je samen en is een investering in toekomstige generaties,” aldus Raams.