Naar homepage

Uitnodiging: Congres Duurzame Zorg

Publicatiedatum

Hoe vergroen je een zorgorganisatie? Wat zijn alternatieven voor de dagelijkse kilo’s afval? Hoe ga je verspilling van medicijnen tegen en wat draagt een duurzame en gezonde omgeving bij aan het herstel en de gezondheid van cliënten? Over al deze vragen gaat het online congres Duurzame Zorg op 1 oktober 2020.

De zorg kan en moet duurzamer. Om dat voor elkaar te krijgen, draagt iedereen bij; van bestuurder tot zorgprofessional en van facilitair manager tot inkoper, farmaceut en vastgoedmedewerker. Iedereen doet wat. Wat doe jij?

Online congres

Volg het online congres en kom erachter hoe jij je steentje kunt bijdragen. Kijk de kunst af bij anderen, deel zelf een goed voorbeeld of ga in gesprek met groene experts. We verwelkomen nieuwe partners en je kunt stemmen op de meest ‘Duurzame Zorgprofessional 2020’.

Het congres is zo ingericht dat je op elk moment kunt in- en uitstappen. Je bent flexibel om deel te nemen aan de sessies die jou het meest interesseren. Op de website is te zien hoe dit wordt vormgegeven. Meer informatie en het definitieve programma volgen snel.

  • Meer algemene informatie over de Green Deal Zorg vind je ook op onze themapagina.
  • Vragen over dit thema? Of over de deelname van de Nederlandse ggz aan de Geen Deal Zorg? Dan kun je terecht bij Dianne de Wild, adviseur duurzame zorg, ddwild@denederlandseggz.nl.