Naar homepage

StroomOP: van podcast naar Clubhouse-editie

Publicatiedatum

Wil je meedenken over eerdere, snellere en beter passende en liefdevolle hulp voor kwetsbare jongeren? Praat dan mee met Club StroomOP op het platform Clubhouse, elke dinsdagavond vanaf 20:30 uur.

Na een succesvolle podcastserie is StroomOP gestart met een Clubhouse-editie. Op Clubhouse kun je elke week meepraten over thema’s die in de podcasts aan de orde komen, en ook zelf onderwerpen aandragen die je belangrijk vindt.

Wat maakt iemand een goede hulpverlener? Zijn we allemaal ervaringsdeskundige? Hoe kunnen ouders en hulpverleners goed samenwerken? Welke meerwaarde levert samenwerking met hulpverleners uit de zorg en het sociale domein op? Hoe kan de gemeente de jeugdhulp versterken? Breng je eigen onderwerp in en Club StroomOp brengt het ter sprake op Clubhouse.

Komende dinsdag 13 april om 20.30 uur.

De sessie wordt gehost door Malou van Hintum en Carlijn Mol. StroomOP is een netwerk van jeugdhulpverleners en onderwijsprofessionals dat de jeugdhulp wil verbeteren. Door ideeën uit te wisselen, van elkaar te leren en met elkaar op te trekken.

Nog geen Clubhouse? Stuur een berichtje naar stroomop@bgzj.nl (Clubhouse is nu nog alleen voor iPhone beschikbaar, Android volgt later).

Waarom Clubhouse?

Op Clubhouse kunnen we laagdrempelig in gesprek met elkaar, en kun je aan de hand van ieders bio ook meteen zien met wie je praat. Door op een vaste tijd en dag informatie en ideeën met elkaar uit te wisselen, hopen we dat jeugdhulpprofessionals, ervaringsdeskundigen en andere betrokkenen elkaar gemakkelijk wekelijks kunnen spreken, leren kennen, en elkaar ook goed kunnen vinden. Iedereen kan meedoen, wat betekent dat ook iedereen kan meeluisteren. Wij kiezen voor de open en niet voor de besloten mogelijkheid om elkaar te spreken, omdat we graag zo veel mogelijk mensen erbij betrekken.