Naar homepage

Ggz appwijzer bijna een jaar verder!

Publicatiedatum

De Nederlandse ggz ontwikkelde samen met MIND de ggz appwijzer. De ggz appwijzer helpt bij het vinden van apps die je mentale veerkracht kunnen versterken. Lees meer op de pagina ggz appwijzer.

Onlangs stuurden we onze leden een reminder voor het verzoek voor een financiële bijdrage. Er zijn namelijk middelen nodig voor beheer en toetsing van nieuwe apps tijdens de periode naar duurzame financiering. Deze reminder is in de ALV van 25 juni herhaald.

Dankzij de enthousiaste reacties van onze leden op het verzoek én een subsidiepotje waar MIND de hand op wist te leggen zijn we nu bijná bij het benodigde bedrag. De instelling die ervoor zorgt dat we het streefbedrag halen krijgt een bijzondere attentie. Instellingen die een toezegging gedaan hebben ontvangen deze zomer nog een factuur.

Tot slot: in verband met het subsidiepotje waar MIND de hand op wist te leggen zijn we nu op zoek naar apps die ondersteunen bij het voorkomen van burnoutklachten. Mochten jullie positieve ervaringen hebben bij bepaalde apps dan kun je die aanmelden bij de projectleider Rimmert Brandsma, rimmert.brandsma@wijzijnmind.nl