Zoeken

Actief bijdragen aan het verduurzamen van de zorg, begint bij het verduurzamen van de inkoop. Laat je inspireren en informeren over de nieuwste kennis en ervaringen. Meld je aan voor het online congres Duurzaam inkopen in de zorg dat Intrakoop, Nevi, MilieuPlatformZorg en MVO Nederland samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor 4 maart hebben georganiseerd.

Het congres is interessant voor iedereen die betrokken is bij het inkoopproces en het verduurzamen van zijn of haar zorgorganisatie.

Wat kun je verwachten? Om 13:00 uur opent presentator Talitha Muusse het congres. Zij geeft het woord aan inspirerende sprekers als: Tussendoor kun je deelsessies volgen waarin het delen van kennis, ervaringen, praktische tips, oplossingen, handvatten en tools centraal staat. Denk aan sessies over het verduurzamen van de voedselketen in de zorg, over de Milieuthermometer Zorg en over een stappenplan voor het scheiden van plastic afval. Zo kun je na het congres direct zelf aan de slag in je eigen zorgorganisatie.
Rond 16:00 uur is de afsluiting van het congres.

Bekijk het volledig programma met alle deelsessies.

Deelname is gratis. Aanmelden kan hier.