Zoeken

Ben jij geïnteresseerd in vraagstukken over arbeidsvoorwaarden en op arbeidsrechtelijk gebied, heb jij een dienstverlenende instelling en wil jij je ontwikkelen in een kennisintensieve organisatie met hoogopgeleide professionals in een aantrekkelijke werkomgeving?

De organisatie
De Nederlandse ggz is de brancheorganisatie voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Als belangenbehartiger van bijna 100 instellingen met ruim 89 duizend professionals vertegenwoordigen we meer dan 90 procent van de sector. Dat maakt ons dé partij om landelijk de belangen van de ggz te behartigen en afspraken te maken waardoor ggz‑professionals hun werk goed kunnen doen. Onze missie is samen werken aan een mentaal veerkrachtige, inclusieve en veilige samenleving. Als netwerkorganisatie maakt de Nederlandse ggz de verbinding met partners binnen en buiten onze sector. Want een goede geestelijke gezondheid is van ons allemaal. Iedereen kan bijdragen: cliënten en ervaringsdeskundigen, familie en geliefden, buren en vrienden, behandelaren en andere zorgverleners, bestuurders en leidinggevenden, beleidsmakers en politici. Samen zijn we de Nederlandse ggz.

Netwerkvereniging de Nederlandse ggz
De Nederlandse ggz transformeert van een traditionele branchevereniging tot een toekomstbestendige netwerkvereniging. Als belangenbehartiger van ggz-instellingen en ggz-professionals richten wij ons op samenwerking en kennisdeling, snelle participatie en afstemming. Met leden, partners en andere stakeholders. Binnen en buiten onze sector. Samen gaan we voor het realiseren van de best mogelijke geestelijke gezondheidszorg. Ga jij als collega samen met ons deze uitdaging aan? Wij zoeken een:

Beleidsmedewerker Werkgeversservice
voor 20-24 uur per week

Wat ga je doen?
Samen met een collega beleidsmedewerker vorm je de werkgeversservice. De werkgeversservice is het aanspreekpunt voor leden met vragen over toepassing en uitleg van de cao, arbeidsvoorwaarden en wet- en regelgeving op arbeidsrechtelijk gebied. Je beoordeelt en beantwoordt zelfstandig een mix van vragen die verband houden met de cao en arbeidsjuridische vraagstukken en je geeft hierover informatie, uitleg en advies aan de leden van de Nederlandse ggz. Je signaleert en speelt in op de actualiteiten die betrekking hebben op de cao en regelgeving op arbeidsrechtelijk gebied en ondersteunt collega’s met het uitzoeken van de consequenties hiervan. In samenwerking met jouw collega van de werkgeversservice ontwikkel en geef je trainingen over de CAO GGZ voor HRM’ers binnen de sector. Je verzorgt voorlichtingsmateriaal en geeft desgewenst presentaties. Daarnaast onderhoud en actualiseer je de informatie die voor leden gepubliceerd wordt op cao kennisnet.

De werkgeversservice maakt deel uit van het team Mens & Werk. Dit team levert een belangrijke bijdrage aan beleidsontwikkeling en -beïnvloeding op het gebied van arbeidsmarktbeleid, werkgeverszaken, arbeidsvoorwaarden, ontwikkeling van medewerkers en opleidingen in de geestelijke gezondheidszorg.

Wat neem je mee? Je bent resultaatgericht, werkt actief samen met collega’s en richt je op de wensen en behoeften van onze leden. Je schakelt gemakkelijk van een complex inhoudelijk vraagstuk naar proactief inspelen op een urgente actuele ontwikkeling. Je bent communicatief vaardig en zorgvuldig.

Wat bieden we?
De Nederlandse ggz biedt een boeiende en inspirerende werkomgeving, met volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao ggz en in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Verder bieden we je: Detachering behoort tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie, dan vragen wij je zo snel mogelijk –
uiterlijk op 26 februari – te reageren door jouw CV en motivatie te versturen naar vacature@denederlandseggz.nl.

Voor inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je telefonisch contact opnemen met Marijke Verbeek, Manager Belangenbehartiging, via tel nr 033-4608985 of mverbeek@denederlandseggz.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.