Naar homepage

Verkiezingsdebat Preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen

Publicatiedatum

Samen met NOC*NSF, sportbonden en ruim twintig partners uit de zorg-, welzijns-, onderwijs-, en sport- en beweegsector heeft de Nederlandse ggz voor donderdag 4 maart 2021 van 16.00 - 17.30 uur een verkiezingsdebat georganiseerd vanuit Nieuwspoort over preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen. Zorg ervoor dat u er online bij bent!

Tijdens de live-uitzending lichten kandidaat-Kamerleden die meedoen aan de landelijke verkiezingen hun visie voor de komende vier jaar toe. Welke kandidaat-Kamerlid wil de komende regeerperiode écht werk gaan maken van preventie en een gezonde leefstijl? Wie heeft het allesomvattende plan om Nederland weerbaarder en gezonder te maken?

Gezondheid centraal

Het debat vindt plaats onder leiding van Martijn de Greve. De kandidaat-Kamerleden krijgen de kans om hun visie op de volgende punten naar voren te brengen:

  • Wat is de manier voor een krachtig Nederland na de coronacrisis?
  • Hoe wordt de lokale samenwerking op het gebied van gezondheid, preventie en sociale cohesie versterkt?
  • Welke rol hebben de sport- en beweegaanbieders om Nederland gezonder en vitaler te maken?
  • Hoe hoog staat preventie op de agenda en de bijbehorende rol van werkgevers en zorgverzekeraars?

Wie deze kandidaat-Kamerleden zijn? En welke bekende Nederlanders uit de sport-, beweeg-, zorg-, wetenschap-, en welzijnssector deze punten toelichten? Na de aanmelding ontvangt u een bevestiging en in aanloop van 4 maart zullen wij hen aan u voorstellen.

Kortom, het belooft een mooie uitzending te worden waarin de gezondheid van de Nederlander, in de komende vier jaar, centraal zal staan. U kunt zich hieronder aanmelden en ontvangt dan kort voor de uitzending de link en de laatste informatie.

Meld u hier aan.