Naar homepage

‘Wat is volwaardig burgerschap en wat verdient aandacht?'

Publicatiedatum

Het waardenetwerk Volwaardig burgerschap is in wording en gaat op vrijdag 5 februari 2021 van 11.30 tot 12.30 uur ‘live’. Bestuursvoorzitter Jacobine Geel van de Nederlandse ggz zal vanuit de studio in gesprek gaan met achtereenvolgens ervaringsdeskundigen, naasten en professionals over de vragen ‘Wat is volwaardig burgerschap voor mensen met een ernstige psychische kwetsbaarheid en wat verdient hierin aandacht?’.

Je kunt online meedoen aan dit gesprek, dat live wordt gevoerd en in een online bijeenkomst wordt uitgezonden. Het gesprek geeft input voor de richting van het waardenetwerk. In deze video geven wij alvast een aanzet tot dit gesprek.


Voel je je verbonden aan dit thema en de maatschappelijke opgave waarvoor we samen staan? Bij vragen of als je in de toekomst wilt deelnemen, kun je contact opnemen met Liesbeth van Gent (lgent@denederlandseggz.nl), netwerkcoördinator Volwaardig burgerschap.

Deze bijeenkomst zou eerst op 18 december 2020 plaatsvinden, maar is toendertijd door de maatregelen rond corona uitgesteld.