Naar homepage

Webinar 'Praatjes vullen wél gaatjes!'

Publicatiedatum

Wilt u nu en straks meer grip op het behoud van uw medewerkers en het verzuim verlagen? Merkt u dat er -ondanks uw inspanningen voor hun inzetbaarheid en gezondheid- gaten vallen in uw bezetting? Wordt het gat tussen de werkvloer en de leiding groter?

Schrijf u dan nu in voor het webinar ‘Praatjes vullen wél gaatjes’ op dinsdag 18 mei van 10.30 tot 11.45 uur en ervaar het directe effect van een goede dialoog op de gezondheid van uw medewerkers en –organisatie.

Ervaar het effect van de dialoog

Tijdens het webinar nemen we u in vogelvlucht mee in de opvallende onderzoekscijfers en de resultaten van het voeren van een dialoog. Het is eenvoudig, makkelijk in te voeren en duurzaam. U ziet en hoort de ervaringen van bestuur, teamleiders en zorgmedewerkers van zorgorganisaties die het gesprek al voeren en wat het hen oplevert. Ook vertelt een HR-adviseur hoe zij deze aanpak heeft ingevoerd in de organisatie. Snel, eenvoudig en doeltreffend.

Wilt u dat ook? Meld u dan nu aan voor het webinar ‘Praatjes vullen wél gaatjes’. Dit webinar is gericht op HR-adviseurs en leidinggevenden van zorgorganisaties in de GHZ, ZKH, UMC’s, GGZ en VVT.

Voor meer informatie, zie het bericht op de site van Stichting IZZ.