Zoeken

Na een succesvolle eerste editie organiseert het waardenetwerk Verslaving en Gezonde Leefstijl op maandag 5 september opnieuw het Festival van de Leefstijl bij het Museum van de Geest in Haarlem. 

Op het Festival kun je je eigen programma samenstellen; je hebt de keuze uit lezingen waar kennisbevordering centraal staat of workshops waar je jouw vaardigheden op een leefstijlgebied kunt vergroten. Op het innovatieplein maak je kennis met de laatste innovaties rond leefstijl. Denk daarbij aan VR brillen en zorgrobots. Of dompel  jezelf onder in de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het kennisplein. Naast lezingen, workshops, het innovatieplein en het kennisplein is er muziek, lekker en gezond eten en theater. 

Bekijk het programma en koop een ticket. We hebben een beperkt aantal kaarten tegen een aantrekkelijk Early Bird tarief van 225 euro. Accreditatie wordt aangevraagd bij V&VN, NVvP, NIP, VSR en VVGN. 

Meer weten? Stuur dan een berichtje aan Ellen Righart, netwerkco√∂rdinator van het waardenetwerk Verslaving en Gezonde Leefstijl: erighart@denederlandseggz.nl