Zoeken

Ben jij organisatorisch en communicatief zeer sterk en heb jij het regelen in de vingers? Wij zijn op zoek naar een Bestuurssecretaresse.

De organisatie
De Nederlandse ggz is de brancheorganisatie voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Als belangenbehartiger van bijna 100 instellingen met ruim 89 duizend professionals vertegenwoordigen we meer dan 90 procent van de sector. Dat maakt ons dé partij om landelijk de belangen van de ggz te behartigen en afspraken te maken waardoor ggz‑professionals hun werk goed kunnen doen.

Onze missie is het samen werken aan een mentaal veerkrachtige, inclusieve en veilige samenleving. Als netwerkorganisatie maakt de Nederlandse ggz de verbinding met partners binnen en buiten onze sector. Want een goede geestelijke gezondheid is van ons allemaal. Iedereen kan bijdragen: cliënten en ervaringsdeskundigen, familie en geliefden, buren en vrienden, behandelaren en andere zorgverleners, bestuurders en leidinggevenden, beleidsmakers en politici. Samen zijn we de Nederlandse ggz.
Ga jij met ons deze uitdaging aan? Wij zoeken een:

Bestuurssecretaresse
(24 uur per week)

Wat ga je doen?
Als Bestuurssecretaresse ben je de steun en toeverlaat van de voorzitter van bestuur. Met jouw dienstverlenende instelling en grote mate van zelfstandigheid voer je secretariële taken uit ter ondersteuning van het bestuur. 

Je werkt nauw samen met de voorzitter om haar agenda te beheren en je hebt daarbij aandacht en gevoel voor de prioritering, interne en externe belangen en politieke verhoudingen in haar werk. 
Je organiseert werkbezoeken bij lidinstellingen en stemt het programma af. Het bestuur moet tijdig worden betrokken en geïnformeerd. Je organiseert en bereidt de bestuursvergaderingen voor, je verstuurt de vergaderstukken en zorgt dat iedereen beschikt over de juiste informatie en dat de stukken correct worden gearchiveerd. Je bent aanwezig bij de vergaderingen en zorgt voor een correcte verslaglegging. Twee keer per jaar bereid je de algemene ledenvergadering tot in de puntjes voor. Je werkt vol energie mee aan de organisatie van evenementen en bijeenkomsten met leden en stakeholders.

Daarnaast ondersteun je het Waardenetwerk Internationaal Verbinden. Je organiseert voor het waardenetwerk bijeenkomsten en webinars, je bewaakt benodigde acties en je houdt de website bij. Tot slot geef je administratieve ondersteuning voor De Stichting Leerstoel Geschiedenis van de Psychiatrie en De Stichting Vergeten Slachtoffers.

Wat neem je mee? Wat bieden we?
We bieden je een contract voor de duur van één jaar met uitzicht op onbepaalde tijd. De Nederlandse ggz biedt een boeiende en inspirerende werkomgeving, met volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Het salaris is ingedeeld in schaal FWG 45 conform cao ggz. Verder bieden we je:  Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie, dan vragen wij je te reageren door jouw cv en motivatie te versturen naar vacature@denederlandseggz.nl.
De gesprekken vinden doorlopend plaats. Hebben we de juiste kandidaat gevonden dan sluiten wij de procedure.

Voor inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je telefonisch contact opnemen met Natasja Esseboom, via telefoonnummer 06 – 11 47 23 72 of via e-mail nesseboom@denederlandseggz.nl.