Zoeken

Ben jij een ervaren jurist gezondheidsrecht, houd je van complexe juridische vraagstukken en wil je jouw expertise inzetten voor de brancheorganisatie in de geestelijke gezondheidszorg? Wij zijn op zoek naar een ervaren Juridisch Adviseur.
 
De organisatie
De Nederlandse ggz is de brancheorganisatie voor zorgaanbieders in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Als belangenbehartiger van bijna 100 instellingen met ruim 89 duizend professionals vertegenwoordigen we meer dan 90 procent van de sector. Dat maakt ons dé partij om landelijk de belangen van de ggz te behartigen en afspraken te maken waardoor ggz‑professionals hun werk goed kunnen doen. Onze missie is het samen werken aan een mentaal veerkrachtige, inclusieve en veilige samenleving. Als netwerkorganisatie maakt de Nederlandse ggz de verbinding met partners binnen en buiten onze sector. Want een goede geestelijke gezondheid is van ons allemaal. Iedereen kan bijdragen: cliënten en ervaringsdeskundigen, familie en geliefden, buren en vrienden, behandelaren en andere zorgverleners, bestuurders en leidinggevenden, beleidsmakers en politici. Samen zijn we de Nederlandse ggz. Ga jij met ons deze uitdaging aan? Wij zoeken een:
 
Juridisch Adviseur
(36 uur per week)
 
Wat ga je doen? Wat neem je mee? Wat bieden we?
De Nederlandse ggz biedt een boeiende en inspirerende werkomgeving, met volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao ggz en in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Je kunt rekenen op: Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie, dan vragen wij je zo snel mogelijk,
te reageren door jouw cv en motivatie te versturen naar vacature@denederlandseggz.nl.
 
Voor inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je telefonisch contact opnemen met Youp van Zorge, via telefoonnummer 06 – 55 36 40 37 of via email yvzorge@denederlandseggz.nl