Zoeken

Ben jij op zoek naar een allround HR functie en heb jij affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg? Als HR-adviseur bij de Nederlandse ggz heb jij een zelfstandige en afwisselende functie op  operationeel, tactisch en strategisch niveau. De functie biedt veel mogelijkheden en eigen verantwoordelijkheid waarbij jouw HR-expertise erg wordt gewaardeerd. Ga jij graag deze uitdaging met ons aan? We kijken uit naar je komst!  

De organisatie

De Nederlandse ggz is de brancheorganisatie voor zorgaanbieders in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Als belangenbehartiger van bijna 100 ggz-aanbieders met ruim 89 duizend professionals vertegenwoordigen we meer dan 90 procent van de sector. Dat maakt ons dé partij om landelijk de belangen van de ggz te behartigen en afspraken te maken waardoor ggz‑professionals hun werk goed kunnen doen. 

Onze missie is het samen werken aan een mentaal veerkrachtige, inclusieve en veilige samenleving. Als netwerkorganisatie maakt de Nederlandse ggz de verbinding met partners binnen en buiten onze sector. Want een goede geestelijke gezondheid is van ons allemaal. Iedereen kan bijdragen: cliënten en ervaringsdeskundigen, familie en geliefden, buren en vrienden, behandelaren en andere zorgverleners, bestuurders en leidinggevenden, beleidsmakers en politici. Samen zijn we de Nederlandse ggz. 

HR Adviseur
(24-28 uur per week)

De functie

Als HR Adviseur binnen de Nederlandse ggz heb je een allround en zeer afwisselende functie met verschillende verantwoordelijkheden binnen een dynamische omgeving. Je bent het aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen van medewerkers en je bent sparringpartner voor het MT. Je adviseert op operationeel en tactisch niveau in de breedte van het HR-vakgebied. Denk hierbij aan: werving en selectie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, talent management en re-integratie. Voor het binden, boeien en behouden van medewerkers, draag je daarnaast verantwoordelijkheid voor (strategische) HR-projecten. Je overziet de HR-processen en de onderliggende verbanden en denkt na over eventuele verbeteringen. Je bent tot slot betrokken bij de operationele werkzaamheden zoals de administratieve verwerking van in- door- en uitstroom van medewerkers.

Een overzicht van jouw taken en verantwoordelijkheden:

Je komt te werken in het team Bedrijfsondersteuning en rapporteert aan de Manager Bedrijfsondersteuning.

Wat neem je mee?

Wat bieden we?

De Nederlandse ggz biedt een boeiende en inspirerende werkomgeving, met volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao ggz en in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Je kunt rekenen op; 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie, dan vragen wij je zo snel mogelijk te reageren door jouw CV en motivatie te versturen
Voor inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je contact opnemen met Maeike Dubbeldam van Compagnon op 06-43254207 of via dubbeldam@compagnon.com.