Zoeken

Lancering in zicht

Op woensdag 18 maart 2020 zou de landelijke arbeidsmarktaanpak “Werken in de forensische zorg” van start zijn gegaan. Wegens de coronacrisis kon dit helaas niet door gaan en is ook de bijbehorende radiocampagne uitgesteld. Op maandag 31 augustus 2020 is het dan toch eindelijk zo ver. Om 12.00 uur wordt de landelijke arbeidsmarktaanpak “Werken in de forensische zorg” door de Minister voor Rechtsbescherming gelanceerd. Vanaf dat moment zullen op meerdere radiozenders de commercials “Werken in de forensische zorg” te beluisteren zijn. Ook gaat dan de bijbehorende website in de lucht.

Toolkit

In de week voorafgaand aan de bijeenkomst wordt een toolkit gemaild aan de contactpersonen van de HRM en communicatie-afdelingen van de forensische zorgaanbieders. Hiermee kan vanaf 31 augustus 12.00 het bij de campagne behorende logo en de link naar de landelijke website op de eigen website geplaatst worden.

Taskforce Veiligheid en Kwaliteit Forensische zorg

De landelijke arbeidsmarktaanpak is een initiatief van de Taskforce Forensische zorg. De Taskforce is er om de afspraken uit de Meerjarenovereenkomst forensische zorg 2018-2021 uit te voeren en richt zich op drie thema’s:
  1. Het verbeteren van de arbeidsmarkt;
  2. Het verminderen van de administratieve lasten;
  3. Het verbeteren van de kwaliteit van zorg en veiligheid binnen de forensische zorg.

Meer informatie