Zoeken

Digitale CAO

De meest actuele cao met alle doorwijzingen naar kennisnet is tijdelijk als pdf beschikbaar. Dit is dezelfde cao die eerder op onze website te vinden was.

Digitale CAO
Daarnaast is nog steeds de app voor iOS en Android beschikbaar.

CAO Boekje 2019-2021

CAO Kennisnet

Wil je als HR-professional in de ggz meer weten over arbeidsvoorwaarden en de huidige cao afspraken? Ga dan snel naar ons CAO Kennisnet. (Let op: sommige koppelingen verwijzen naar de digitale cao, deze koppelingen zijn tijdelijk niet werkzaam. Je dient deze koppelingen zelf met het hoofdstuknummer op te zoeken in het digitale pdf-bestand).

Log in via de knop hieronder:

Inloggen


Wat is CAO Kennisnet?

CAO Kennisnet is een besloten omgeving, die alleen toegankelijk is voor de HRM-afdelingen van onze lid-instellingen en de geregistreerde volgers van de Nederlandse ggz.

Binnenkort in nieuwe huisstijl

Momenteel werken wij nog hard aan een vernieuwd CAO Kennisnet, in de kleuren en vormgeving van de nieuwe huisstijl. Tot die tijd bevindt CAO Kennisnet zich nog op het oude online adres, in de oude huisstijl.

Account aanvragen?

Wil je een account aanvragen? Neem dan contact op via werkgeversservice@ggznederland.nl

Let op!

Alleen een beperkt aantal HRM-professionals van onze lid-instellingen heeft toegang tot het CAO Kennisnet. Houd er ook rekening mee, dat wanneer jouw account een jaar niet wordt gebruikt, dit account automatisch komt te vervallen.