Naar homepage
Projectmedewerker communicatie

Vacature Projectmedewerker Communicatie

Ben jij een communicatietalent dat zich graag op proactieve wijze inzet, communicatief sterk en ervaren is en de juiste prioriteiten weet te stellen in een dynamische maatschappelijk betrokken organisatie? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectmedewerker Communicatie.

De organisatie

De Nederlandse ggz is de brancheorganisatie voor zorgaanbieders in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Als belangenbehartiger van circa 100 instellingen met ruim 89 duizend professionals vertegenwoordigen we meer dan 90 procent van de sector. Dat maakt ons dé partij om landelijk de belangen van de ggz te behartigen en afspraken te maken waardoor ggz‑professionals hun werk goed kunnen doen. Onze missie is het samen werken aan een mentaal veerkrachtige, inclusieve en veilige samenleving. 

Ga jij met ons deze uitdaging aan? Wij zoeken een tijdelijke:

Projectmedewerker Communicatie
(32-36 uur per week)

Wat ga je doen?

Met jouw communicatieve creativiteit ondersteun je het team Communicatie. Jij draagt bij aan succesvolle communicatieprojecten en -activiteiten, door relevante informatie te vertalen in verrassende communicatie-uitingen en de daarbij behorende administratieve ondersteuning. Je brengt ideeën in over vernieuwende communicatiemiddelen en je houdt ervan om deze voor onze organisatie aan te passen en te ontwikkelen. Je antenne voor vernieuwende uitingen staat altijd aan.

Vacature communicatiemedewerker

Je bereidt in afstemming met collega’s, de planning en uitvoering van communicatie-uitingen voor. Je actualiseert, bewaakt en evalueert tijdig bestaande communicatie-uitingen. Daarnaast begeleid je door derden uitgevoerde producties. Je bewaakt de uitvoering en kwaliteit en stuurt bij waar nodig. Je houdt het overzicht en zorgt voor de aansluiting van de uitingen bij het merk en de uitstraling van de Nederlandse ggz.

Wat neem je mee?

 • Je beschikt over minimaal een MBO niveau 4 diploma op het gebied van communicatie
 • Je hebt een aantoonbare opleiding en kennis en ervaring in vormgeving, tekstredactie, infographics, podcasts, video’s, social media, en het begeleiden van publicaties
 • Je hebt kennis van relevante communicatiesoftware en bent digivaardig bij het aanleren van nieuwe programma’s. Ervaring met ontwikkelingen zoals ChatGPT is een pre
 • Je bent creatief en innovatief op het gebied van communicatie-uitingen
 • Je hebt aantoonbare ervaring met projectmatig werken, je bent niet onder de indruk van meerdere projecten tegelijkertijd en weet de interne klant planmatig en dienstverlenend te bedienen
 • Je hebt kennis van en gevoel voor (politieke) verhoudingen binnen en buiten de organisatie
 • Je toont initiatief, bent doortastend, werkt zelfstandig en kunt prioriteiten stellen
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands

Wat bieden we?

We bieden je een contract voor de duur van één jaar. De Nederlandse ggz biedt een boeiende en inspirerende werkomgeving, met volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

Je kunt rekenen op:

 • Een salaris tot max € 3.863,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Vrij te besteden persoonlijk budget in het kader van vitaliteit van € 350,-
 • Een balansbudget van € 500,- bruto per jaar
 • Opleidingsfaciliteiten, een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en een goede reiskostenregeling
 • Een pensioen bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn
 • Tijd- en plaats onafhankelijk werken
 • Een centraal gelegen kantoor, direct naast het Centraal Station Amersfoort

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie, dan vragen wij je zo snel mogelijk, te reageren door jouw cv en motivatie te versturen naar vacature@denederlandseggz.nl.

Voor inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je telefonisch contact opnemen met Sharon Montsanto, via telefoonnummer 06 82 20 49 08. of via e-mail smontsanto@denederlandseggz.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Telefoon