Naar homepage

Vacature Projectmedewerker relatiebeheer

Heb je kennis van relatiebeheer en de ‘customer journey’ en kun je concreet en resultaatgericht medewerkers hierover inspireren? Voor een opdracht zijn wij op zoek naar een Projectmedewerker relatiebeheer (tijdelijk).

De organisatie

De Nederlandse ggz is de brancheorganisatie voor zorgaanbieders in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Als belangenbehartiger van ongeveer 100 ggz-aanbieders met ruim 89 duizend professionals vertegenwoordigen we meer dan 90 procent van de sector. Dat maakt ons dé partij om landelijk de belangen van de ggz te behartigen en afspraken te maken waardoor ggz professionals hun werk goed kunnen doen.

Onze missie is het samen werken aan een mentaal veerkrachtige, inclusieve en veilige samenleving. Als netwerkorganisatie maakt de Nederlandse ggz de verbinding met partners binnen en buiten onze sector. Want een goede geestelijke gezondheid is van ons allemaal. Iedereen kan bijdragen: cliënten en ervaringsdeskundigen, familie en geliefden, buren en vrienden, behandelaren en andere zorgverleners, bestuurders en leidinggevenden, beleidsmakers en politici. Samen zijn we de Nederlandse ggz.
Voor een opdracht tot en met juni 2023 zoeken wij een:Projectmedewerker relatiebeheer
(tijdelijk, 8 uur per week)

De opdracht

Bij de Nederlandse ggz maakt relatiebeheer onderdeel uit van de functie van een groot deel van de medewerkers. Gezamenlijk onderhouden zij de contacten met onze leden en zijn zij voor hen een aanspreekpunt voor vragen. Het relatiebeheer wordt door ons verder geprofessionaliseerd. Voor een aantal activiteiten die hieraan bijdragen zoeken wij tijdelijke ondersteuning:

Borging relatiebeheer

 • Relatiebeheergids: het verder aanvullen en beschrijven van processen, praktische werkafspraken en tips voor relatiebeheerders.
 • Mede organiseren kennis- en inspiratiebijeenkomst: het organiseren van een inspiratiebijeenkomst in de maand juni voor relatiebeheerders.

Inwerkprogramma

 • Relatiebeheer in inwerkprogramma: nieuwe medewerkers volgen een interne trainingsbijeenkomst relatiebeheer, als onderdeel van het inwerkprogramma.
 • Aanvullende inspiratiemiddelen relatiebeheer: Het uitwerken van een voorstel voor het inzetten van meer multimediale middelen bij het inwerkprogramma (video, podcast, etc.)

Advies voor vervolg

 • Het geven van een advies over de vorm om structureel te blijven leren en verbeteren op het gebied van relatiebeheer.

Deze activiteiten en producten passen in een reeds gestart professionaliseringstraject relatiebeheer. Bij de start van de opdracht wordt het geheel en de samenhang toegelicht en besproken.

Wat neem je mee?

Je bent een enthousiaste, doortastende projectmedewerker met een HBO werk- en denkniveau die van aanpakken houdt en weet te verbinden. Je hebt ten minste twee jaar ervaring met het uitvoeren en ondersteunen van projecten. Verder:

 • Heb je kennis van relatiebeheer, affiniteit met een ledenvereniging, leden-/klantenbinding of ‘customer journey’
 • Heb je ervaring met structureren van klantbenaderingsprocessen
 • Heb je eerdere ervaring opgedaan met medewerkers motiveren/inspireren
 • Kun je makkelijk schakelen tussen tactische en operationele werkzaamheden
 • Kun je snel en flexibel doorpakken op bestaande ontwikkelingsconcepten
 • Beschik je over goede communicatieve en gespreksvaardigheden
 • Ben je resultaatgericht en kun je zowel zelfstandig als met een team het beste eruit halen voor een optimaal resultaat

Wat bieden we?

De Nederlandse ggz biedt een boeiende en inspirerende werkomgeving, met volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. We bieden een tijdelijke overeenkomst van maximaal 8 uur per week tot 1 juli 2023. De uren kunnen ook in een kortere periode worden gemaakt, waarbij het totaal aantal uren niet wordt overschreden. Vanwege de organisatie van de interne bijeenkomst wordt wel beschikbaarheid tot en met juni verwacht. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao GGZ en in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Detachering of inhuur behoort ook tot de mogelijkheden. Verder kun je rekenen op:

- Tijd- en plaatsonafhankelijk werken
- Een centraal gelegen kantoor, direct naast het Centraal Station Amersfoort

Interesse? Reageer dan snel

Een leuke opdracht voor jou? Dan komen wij heel graag met je in contact! We zien graag je CV, motivatie en indicatie uurtarief tegemoet via vacature@denederlandseggz.nl en wij zullen je zo spoedig mogelijk informeren. Wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Sharon Montsanto, senior communicatieadviseur. Telefoonnummer: 06 8220 49 08 of mail naar smontsanto@denederlandseggz.nl.

Wij staan voor deze opdracht open voor acquisitie