Naar homepage

Harm Reduction Netwerk congres

Datum en tijd
Locatie:
Trimbos-instituut, Utrecht

Om het jaar organiseert het Trimbos-instituut het Nederlands Harm Reduction Congres. Het congres is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het onderwerp harm reduction, zowel professionals als gebruikers, als beleidsmakers en alle anderen die geïnteresseerd zijn in dit thema. Het congres biedt een platform voor uitwisseling van ervaring, kennis en recent praktijkrelevant onderzoek op het gebied van harm reduction in Nederland en faciliteert de mogelijkheid om in pauzes te netwerken rondom thema.

Doelgroep

Het congres is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het onderwerp harm reduction, zowel professionals als gebruikers, als beleidsmakers en alle anderen die geïnteresseerd zijn in dit thema.

Programma en accreditatie

Op deze dag praten wij u bij over actuele thema’s en ontwikkelingen op het gebied van harm reduction-maatregelen voor gebruikers van drugs via plenaire sessies en workshops. De inschrijvingen zijn geopend, dus meld u snel aan want vol = vol. Accreditatie voor dit congres wordt momenteel aangevraagd.

Prijs: 100 euro incl. BTW