Zoeken

Waar gaat het over in dit netwerk?
De leden van het waardenetwerk Verslaving en Gezonde leefstijl zetten zich in voor leefstijl als integraal onderdeel van de behandeling, de werkomgeving én op organisatieniveau. Dit doen we door kennis en ervaringen op het gebied van leefstijl te delen, elkaar te inspireren en innovaties zelf te ontwikkelen of aan te jagen. In het waardenetwerk komen verschillende perspectieven bij elkaar; professionals, leidinggevenden, ervaringsdeskundigen en wetenschappers. Leden zijn niet alleen afkomstig uit de ggz en de verslavingszorg, maar ook uit o.a. de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen en het onderwijs. 
De community is dé plek waar je collega’s die actief zijn op het gebied van leefstijl kunt ontmoeten, de laatste ontwikkelingen op het gebied van leefstijl kunt volgen en aan de slag kunt met onze toolbox leefstijl. In de toolbox verzamelen we achtergrondinformatie, tools en goede voorbeelden zodat je met leefstijl aan de slag kunt, zowel in de behandeling en begeleiding van cliënten als in jouw eigen leven. 

Voor wie is dit netwerk?
Dit netwerk is voor iedereen die zich inzet voor het verbeteren van de mentale en fysieke veerkracht van cliënten en medewerkers door de inzet op een gezonde leefstijl.

Nieuwsgierig geworden?
Word lid van deze groep in de ggz community 


Terug naar ggz community