Naar homepage

Gijs Jordaan over waardenetwerk Mentale Gezondheid

Gijs Jordaan is bestuurder Indigo/Parnassia Groep. Na ruim 20 jaar met bedrijfseconomische achtergrond in het Rotterdamse bedrijfsleven maakte hij 16 jaar geleden een bewuste, maatschappelijk relevante overstap naar de (ggz-)zorg en kwam hij terecht bij Parnassia Groep. Jordaan: “Hier werk je niet alleen met mensen maar ook voor mensen. Ik heb geen moment spijt van mijn overstap. De bevlogenheid van collega’s is groot en we kunnen veel mensen goede zorg en ondersteuning bieden en helpen hun leven weer op de rit te krijgen.”

Gijs Jordaan

Gijs is bestuurder van Indigo (onderdeel van Parnassia Groep)

Gijs Jordaan

Waarom neem je deel aan het waardenetwerk mentale gezondheid?

Binnen Parnassia Groep werkt Indigo met zo’n 400 collega’s vooral aan de ‘voorkant’ van de zorg, met focus op preventie, POH-GGZ en samenwerking huisartsen en b-ggz. Je wilt dat mensen hun eigen regie kunnen pakken op hun mentale gezondheid en voorkomen dat (zwaardere) zorg nodig is. Dit waardenetwerk beoogt juist dat! In het waardenetwerk maken we die gedachte concreet door werkbare voorbeelden te verspreiden en bevorderen we de randvoorwaarden daarvoor. Zo werken we vanuit Indigo aan Mentaal Lokaal Wassenaar als mooi voorbeeld.

Raad je collega’s aan mee te doen aan het waardenetwerk?

Jazeker! Er is krachtenbundeling en scherpte nodig om de ggz-expertise naar ‘de voorkant’ te brengen en daarvoor nieuwe organisatievormen te ontwikkelen. Die beweging kunnen we alleen samen maken. Kom erbij!

Het netwerk brengt bevlogen mensen en goede ideeën bij elkaar. Zo leer je, krijg je inspiratie en kom je verder in het versterken van mentale veerkracht en het voorkomen van zorg
Mentaal lokaal wassenaar

Mentaal Lokaal Wassenaar is een lokaal netwerk dat inwoners laagdrempelig helpt om mentaal gezond te blijven. We helpen je om mentale problemen aan te pakken als die zich voordoen.

Naar Mentaal Lokaal