Naar homepage

Groene Zorg Festival 2023

Datum en tijd
Locatie:
Lijm & Cultuur in Delft

Een dag vol groene inspiratie, nieuwe contacten, muziek en positieve energie.

Word jij ook weleens moedeloos van klimaatverandering, de groeiende afvalberg en grafieken die in het rood duiken? In de gezondheidszorg is de weg naar een circulaire en klimaatneutrale bedrijfsvoering helaas nog behoorlijk lang en dat kan verlammend werken. Om dat te voorkomen organiseert de Groene Zorg Alliantie op 23 september een festivaldag vol groene inspiratie. Laat je inspireren, neem een collega mee en kom naar het Groene Zorg Festival 2023. Een dag waarop voortrekkers van groene zorg je laten zien dat het anders kan én dat de groene verandering eigenlijk al overal gaande is.

Programma

Dit is de tweede keer dat de Groene Zorg Alliantie het festival organiseert. Dit jaar zullen Marcel Levi, Wanda de Kanter en Michelle van Tongerloo op het podium staan. Hiermee bestrijkt de Groene Zorg Alliantie een brede range van ecologische tot sociale duurzaamheid en is er veel aandacht voor de onmisbare rol van preventie en leefstijl.

Naast interessante sprekers zijn er de hele dag praktische workshops over duurzame zorg te volgen, bijvoorbeeld over effectieve communicatie en het meten van je milieu-impact. Ook is er natuurlijk (h)eerlijke catering gedurende de dag, muziek, cabaret en kunst. Voor wie nieuwe contacten wil leggen zijn er infomarkten en volop netwerkmogelijkheden.

Doelgroep

Iedereen die zich verbonden voelt met de zorgsector is van harte welkom: van zorgprofessional tot facilitair medewerker, van bestuurder tot stagiair. Je gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe contacten en het krachtige gevoel dat het anders kan.

Bestel je ticket

De toegang is gratis.