Naar homepage
Inspiratiemiddag

Inspiratiemiddag: actief met mentale gezondheidsnetwerken (volgeboekt)

Datum en tijd
Locatie:
Zeist

Deze bijeenkomst is volgeboekt. Wie zich onder aan deze pagina aanmeldt, ontvangt na de inspiratiemiddag een mail met een impressie en informatie van het evenement.

Workshops voor en door cliënt- en naastenorganisaties, ggz-aanbieders, huisartsen, gemeenten, verzekeraars en organisaties in het sociaal domein

In de afgelopen jaren is er in regio’s hard gewerkt en zijn mooie initiatieven ontstaan om de zorg toegankelijk te houden. Met de komst van Mentale Gezondheidsnetwerken zijn regio’s hun samenwerking (op)nieuw aan het vormgeven. Tijdens deze bijeenkomst kun je leren van andere regio’s, elkaar ontmoeten, inspireren en zoveel mogelijk actief met elkaar aan de slag tijdens acht workshops.

Waarom deze inspiratiemiddag?

De Stuurgroep en werkgroep hebben beiden tot doel om de netwerksamenwerking te bevorderen tussen cliënt- en naastenorganisaties, ggz-aanbieders, huisartsen, gemeenten, verzekeraars en het sociaal domein. Met deze bijeenkomst willen zij een impuls geven aan de netwerksamenwerking door als partners lokale en regionale organisaties te inspireren en faciliteren om meer en anders te gaan (samen)werken. Landelijk, regionaal en lokaal.

De Stuurgroep Toegankelijkheid en wachttijden ggz en de IZA werkgroep Mentale Gezondheidsnetwerken organiseren deze bijeenkomst.

Programma

  • 12.00 uur - Ontvangst met lunch
  • 13.00 uur - Plenaire start van de dag
  • 13.45 uur - Acht verschillende workshops over werkwijze, tools en inspirerende voorbeelden over samenwerking in de praktijk. De workshops zijn opgedeeld in 2 rondes.
  • 16.30 uur - Afsluitend drankje
  • 17.30 uur - Einde

Voor wie

Beleids- en projectmedewerkers, managers of directieleden bij cliënt- en naastenorganisaties, ggz-aanbieders, huisartsorganisaties, sociaal domein of sociaal werk organisaties, zorgverzekeraars en gemeenten.