Naar homepage
Vrouw achter PC met Outlook Agendai Stock 1091264670 1

Maak kennis met informatieveiligheid door een nieuwe bril

Datum en tijd
Locatie:
Online

Je houd je bezig met privacy en informatieveiligheid in een zorgorganisatie. En je ziet dat je collega's blijven doen wat precies niet de bedoeling is. Wil jij in één uur inspiratie opdoen en een nieuw perspectief ontdekken waarmee je collega’s wél kan verleiden om veiliger met informatie om te gaan? Dan is dit webinar van Informatieveilig Gedrag in de Zorg iets voor jou.

Weten is niet automatisch doen. Veel organisaties maken de fout om zich enkel te focussen op bewustwordingscampagnes, maar helaas levert dit vaak niet het gewenste effect. Collega’s keren weer terug naar hun oude ongewenste gedrag en van verbetering is dan nog weinig te merken. Maar hoe beïnvloed je gedrag dan wel?

Wat kun je verwachten?

We geven je geen kant en klare oplossingen om de informatieveiligheid in jouw organisatie te verhogen. En we gaan niet alle informatieveiligheidsproblemen in jouw organisatie oplossen. Maar we gaan wel kennis opdoen van een methode om informatieveiligheid in jouw organisatie te verhogen. Inspiratie en kennismaking met de aanpak, gericht op gedrag én het beïnvloeden van gedrag, staan centraal.

Tijdens dit gratis webinar op 16 april zullen we je kennis laten maken met informatieveiligheid door een nieuwe bril. Een nieuw perspectief waar je wél je collega’s meekrijgt, waarbij we de focus leggen op gedrag.