Naar homepage

Online bijeenkomst 'Op weg naar rookvrije zorg'.

Publicatiedatum

Regelmatig krijgen Trijnie Rozema en Anton van Balkom, aanjagers rookvrije ggz, deze vraag. Daarom bieden zij beleidsmedewerkers, projectleiders en iedereen die binnen de organisatie betrokken is bij rookvrij-beleid regelmatig een online overleg aan. Tijdens dit overleg wordt een inhoudelijk thema verder uitgelicht. En er is gelegenheid om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en kennis te delen.

De komende online bijeenkomst is donderdag 8 december 2022 van 14.00-16.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst behandelen we drie onderwerpen. Maar er is vooral ook alle ruimte voor jouw vragen en suggesties. We willen er een interactieve bijeenkomst van maken.

Programma

In het aanmeldingsformulier kan je ons een vraag stellen. De meest gestelde vraag (vragen) bespreken we tijdens de bijeenkomst. Daarnaast nemen we je mee door de zelfaudit. Deze audit helpt je om tijdens het maken van rookvrij beleid inzichtelijk te krijgen én te houden waar je staat en welke stappen je verder kan zetten. Een organisatie rookvrij krijgen én houden is een kwestie van lange adem. Met name de zelfaudit is daarbij een prachtig hulpmiddel. En, we introduceren de community rookvrije ggz. Een online community waar je elkaar vragen stelt, ervaringen uitwisselt en informatie vindt en op de hoogte blijft van alles wat er speelt rondom rookvrije ggz. We leggen je uit hoe het werkt en vooral wat je eraan hebt. Dus mis het niet!

Aanmelden

Aanmelden voor donderdag 8 december kan vanaf nu via deze link.

En deel deze uitnodiging vooral met collega’s voor wie deze bijeenkomst ook interessant kan zijn.

Nu al een vraag? Je kunt terecht bij Trijnie Rozema, TRozema@denederlandseggz.nl en Anton van Balkom, AvBalkom@denederlandseggz.nl.