Naar homepage

Routebeschrijving en parkeren

Met het openbaar vervoer

Reis naar station Amersfoort Centraal. Verlaat dit station via de traverse aan de noordzijde. Loop ongeveer 10 meter naar links. Hier bevindt zich de ingang van het Eempolis gebouw. De Nederlandse ggz is gevestigd op de 6e etage.

Met de auto

Vanuit de richting Amsterdam of Zwolle (A1)

Neem afrit 12 Bunschoten. Bij de rotonde gaat u linksaf richting Amersfoort/Dierenpark (N199). Bij de splitsing centrum-dierenpark gaat u linksaf via de Amsterdamseweg richting centrum. Volg deze weg tot de tunnel onder het spoor door. Houd rechts aan vóór de tunnel en rijd bovenlangs naar de rotonde. Neem op de rotonde de tweede afslag, Station Noordzijde. Het Eempolis-gebouw bevindt zich aan uw linkerzijde. de Nederlandse ggz is gevestigd op de 6e etage van dit gebouw.

Vanuit de richting Utrecht (A28)

Neem afrit 5, Maarn. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting Amersfoort/Dierenpark. Bij de tweede verkeerslichten (direct na het viaduct) gaat u rechtdoor de Leusderweg op (richting Amersfoort). Na 1300 meter gaat u bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). Na weer 1300 meter gaat u bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag) de Arnhemseweg op. Bij de volgende verkeerslichten gaat u linksaf de Stadsring op (richting Amsterdam A1). U houdt onder het spoor door rechts aan en rijdt de parallelweg op naar boven. Bovenaan de rotonde (het Eemplein) neemt u de rotonde 3/4, afslag Station Noordzijde. Het Eempolis-gebouw bevindt zich aan de linkerzijde. De Nederlandse ggz is gevestigd op de 6e etage van dit gebouw.

Parkeren

Bezoekers kunnen parkeren bij het P+R terrein of in een betaald parkeervak naast het pand. Mindervaliden, leveranciers en trainers kunnen voorafgaand aan hun bezoek hun kenteken doorgeven bij de receptie en kunnen dan op de afgesproken dag door kentekenherkenning bij de ingang van de parkeergarage Park Bee zo naar binnen rijden. Het adres via de routeplanner is Piet Mondriaanplein 57 in Amersfoort. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Zijn de parkeerplaatsen vol, dan kun je je auto kwijt op een groot parkeerterrein (Q-Park) aan het einde van de Piet Mondriaanlaan. Hier kun je alleen met P&R-kaart of creditcard (Visa, Mastercard) betalen.