Naar homepage
I Stock 1179435518 1

Save the date: Het Grote Zorgdebat 2023

Datum en tijd
Locatie:
Beatrixtheater in Utrecht en online

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen organiseert een breed scala aan zorgpartijen Het Grote Zorgdebat. Op maandagavond 13 november gaan kandidaat-Kamerleden met elkaar in debat over hun ideeën voor de toekomst van de zorg. Reserveer 13 november daarom alvast in je agenda!

Voor wie?

Het Grote Zorgdebat is vrij te volgen voor iedereen die zich betrokken voelt bij de gezondheidszorg in Nederland. Met name patiënten, cliënten, mantelzorgers, zorgprofessionals en leden van de organiserende partijen zijn van harte uitgenodigd het debat te volgen.

Wanneer & waar?

Maandag 13 november 2023 van 19.30 tot 21.00 uur. Het debat vindt plaats in het Beatrixtheater en wordt gratis online gestreamd.

Organisatie

Het Grote Zorgdebat wordt naast de Nederlandse ggz georganiseerd door: ActiZ, Artsenfederatie KNMG, FBZ, Federatie Medisch Specialisten, GGD GHOR Nederland, KBO-Brabant, KNGF, KNMP, KNMT, KNOV, LAD, LHV, NFU, NVM-mondhygiënisten, NVO, NVZ, Patiëntenfederatie Nederland, V&VN, VGN en Zorgverzekeraars Nederland.

Aanmelden

Wil je een seintje ontvangen zodra je je kunt aanmelden voor Het Grote Zorgdebat? Klik dan op onderstaande button en geef je e-mailadres door.

Houd ook de website HetGroteZorgDebat.nl in de gaten.

Afbeelding het grote zorgdebat