Naar homepage
Banner symposium rookvrjie ggz 5 2

Symposium Rookvrije ggz

Datum en tijd
Locatie:
’t Veerhuis in Nieuwegein

In 2018 ondertekende de Nederlandse ggz namens alle leden het Nationaal Preventieakkoord: in 2025 zijn alle lidinstellingen rookvrij. Sinds dat moment zijn onze aanjagers rookvrije ggz en verslavingszorg Trijnie Rozema, Anton van Balkom en Attie van der Meulen aan de slag geweest om daarbij te helpen. Eind februari 2024 stopt helaas de subsidie en stoppen onze aanjagers. Maar zij laten de ggz en verslavingszorg gelukkig niet met lege handen achter!

Om je te inspireren en om jou handvatten te geven om (nog verder) aan de slag te gaan met rookvrije ggz nodigen de aanjagers je uit om op maandag 5 februari deel te nemen aan het symposium rookvrije ggz.

Doelgroep

Het symposium is interessant voor iedereen die met rookvrije ggz en verslavingszorg te maken heeft.

Programma

Tijdens dit symposium worden in diverse presentaties/workshops de verschillende facetten van rookvrije zorg belicht en helpen we je op verschillende thema’s verder op weg. Onze voorzitter Ruth Peetoom opent het symposium. Daarna zijn er twee interessante Keynote-sprekers: Nynke Boonstra en Kor Spoelstra. In twee workshoprondes kies je vervolgens zelf hoe je jouw kennis van rookvrije ggz en verslavingszorg vergroot. Aan het einde van de dag delen de aanjagers hun tips & tricks en alle kennis die zij in de afgelopen jaren hebben opgedaan.