Naar homepage
Stop roken verbodsbord

Webinar Rookvrije omgevingen en naleving

Datum en tijd
Locatie:
Online

Op woensdag 5 juni houden we alweer het tiende webinar van het netwerk Nederland Rookvrij. Het thema van dit webinar is ‘Rookvrije omgevingen en naleving’.

Inhoud

Waar staan we met het draagvlak van verschillende omgevingen en wat doet een rookvrije omgeving met een roker en ex-roker? Welke rol heeft de NVWA nu het op steeds meer plekken verboden is om te roken, zoals in de horeca, op schoolpleinen en op treinstations? Hoe gaat het met de naleving van het smaakjesverbod? En welke rol hebben wij als partijen en individuen?

Het komt allemaal aan bod tijdens dit webinar. Ook lichten praktijkvoorbeelden vanuit de sport, het openbaar vervoer en het onderwijs toe hoe zij de naleving van hun rookvrije omgeving aanpakken, waarbij ze hun tips en ervaringen delen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via deze link. Nodig gerust collega's uit die ook interesse hebben om deel te nemen aan het webinar. Deelname is gratis.

Heb je eerdere webinars gemist? Kijk alle webinars terug. Eventuele vragen kun je sturen naar info@nederlandrookvrij.nl.