Naar homepage
Vrouw kijkt op tablet i Stock 1214962788 1

Webinar Verslaving en trauma

Datum en tijd
Locatie:
Online

Webinar 2 in de webinarserie Verslaving en psychische problematiek

Wiebren Markus, psycholoog en hoofd onderzoek bij Iriszorg, Eelco van Heijzen, verpleegkundig specialist ggz bij Antes, en Eka Suranto, verslavingsarts en psychiater, gaan met elkaar in gesprek over verslaving en trauma. Wat gebeurt er bij verslaving en trauma, waarom komt dit vaak samen voor, welke behandelinterventies zijn er en hoe organiseer je dat? Onder leiding van gespreksleider Attie van der Meulen, beleidsadviseur Verslavingskunde Nederland, delen zij kennis en praktijkvoorbeelden, en beantwoorden vragen van kijkers.

Gratis webinars

Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor de gratis webinars. Als je je had aangemeld voor het webinar op donderdag 29 februari, hoef je je niet opnieuw aan te melden voor 4 april en 27 juni van 12.00-13.00 uur. Je ontvangt 2 dagen voor aanvang van elk webinar een link om deel te nemen. Ook ontvang je een link om terug te kijken, mocht je onverhoopt niet aanwezig zijn. Voor de webinars is geen accreditatie aangevraagd.

Webinar 3: Verslaving en (disfunctionele) persoonlijkheidskenmerken vindt plaats op 27 juni (datum aangepast van 16 mei naar 27 juni).

Organisatie

Verslavingskunde Nederland, NIP, NVvP, Stichting Het Zwarte Gat en Akwa GGZ