Naar homepage
Groen kantoor

Zorgcongres: Duurzaamheid, van visie naar uitvoering!

Datum en tijd
Locatie:
Rabobank, Croeselaan 18, Utrecht

In navolging van het succesvol congres Koplopers in de zorg in 2022 organiseren ActiZ, Fizi, Intrakoop, NVTZ, NVZ en de Rabobank ook dit jaar een inspirerend en verdiepend duurzaamheidscongres. De rode draad van dit congres voor beslissers in de zorg is om alle kanten van een duurzaamheidsbeweging binnen organisaties te laten zien.

Verduurzaming in de zorg staat inmiddels op de bestuurlijke agenda’s. Maar hoe gaan we de verduurzaming goed organiseren en borgen? Hoe gaan we meten en rapporteren? En hoe gaan we het financieren? Dat is wat veel bestuurders, toezichthouders, directie of leden van management teams nu bezighoudt.

Onder de bezielende leiding van dagvoorzitter Hans Oosterkamp en keynote spreker en transformatieprofessor Jan Rotmans nemen we je mee in hoe een transitieproces werkt en geven voorbeelden van projecten en tools. Ook zullen we casussen bespreken vanuit de verschillende rollen en de daarbij behorende perspectieven.

Voor wie?

Het zorgcongres Duurzaamheid, van visie naar uitvoering wordt speciaal georganiseerd voor bestuurders, toezichthouders en commissarissen, directie/beleid en financials in de zorg en welzijn.