Zoeken

Met het openbaar vervoer

Reis naar Station Amersfoort. Verlaat dit station via de traverse aan de noordzijde. Loopt ongeveer 10 meter naar links. Hier bevindt zich de ingang van het Eempolis‑gebouw. GGZ Nederland bevindt zich op de 6e etage.

Met de auto

Vanuit de richting Amsterdam of Zwolle (A1) 

Neem afrit 12 Bunschoten. Bij de rotonde gaat u linksaf richting Amersfoort/Dierenpark (N199). Bij de splitsing centrum-dierenpark gaat u linksaf via de Amsterdamseweg richting centrum. Volg deze weg tot de tunnel onder het spoor door. Houd rechts aan vóór de tunnel en rijd bovenlangs naar de rotonde. Neem op de rotonde de tweede afslag, Station Noordzijde. Het Eempolis-gebouw bevindt zich aan uw linkerzijde. de Nederlandse ggz bevindt zich op de 6e etage van dit gebouw.

Vanuit de richting Utrecht (A28)

Neem afrit 5, Maarn. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf richting Amersfoort/Dierenpark. Bij de tweede verkeerslichten (direct na het viaduct) gaat u rechtdoor de Leusderweg op (richting Amersfoort). Na 1300 meter gaat u bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag). Na weer 1300 meter gaat u bij de rotonde rechtdoor (tweede afslag) de Arnhemseweg op. Bij de volgende verkeerslichten gaat u linksaf de Stadsring op (richting Amsterdam A1). U houdt onder het spoor door rechts aan en rijdt de parallelweg op naar boven. Bovenaan de rotonde (het Eemplein) neemt u de rotonde 3/4, afslag Station Noordzijde. Het Eempolis-gebouw bevindt zich aan uw linkerzijde. de Nederlandse ggz bevindt zich op de 6e etage van dit gebouw. 

Parkeren 

Bezoekers kunnen parkeren bij het P+R terrein of in een betaald parkeervak naast het pand. Mindervaliden, leveranciers en trainers kunnen zich aanmelden als bezoeker bij de ingang van de parkeergarage via de intercom en kunnen bij vertrek bij de receptie van de Nederlandse ggz een uitrijpas halen. Dit dient u vooraf bij het maken van een afspraak aan te geven i.v.m. een beperkt aantal parkeerplaatsen.

Zijn de parkeerplaatsen vol, dan kunt u uw auto kwijt op een groot parkeerterrein (Q-Park) aan het einde van de Piet Mondriaanlaan. Hier kunt u alleen met P&R-kaart of creditcard (Visa, Mastercard) betalen.