Naar homepage

Activatieplein

Rick Kamphuis werkt als ervaringsdeskundige Jeugd en Preventie in de verslavingszorg en is initiatiefnemer en van Heldfood. Met zijn foodtruck kookt Rick heerlijke vegan gerechten en gaat met mensen in gesprek over hoe gezond (plantaardig) eten bijdraagt aan lichamelijk en mentaal welzijn (en herstel). Hij werkt samen met mensen die hij kent uit zijn werk als herstelcoach. Met de vegan foodtruck staan ze op meerdere festivals en feesten.

Rick Kamphuis

Ervaringsdeskundig herstelcoach in de ggz en initiatiefnemer van HeldFood

TD 026

DJ tijdens het Festival van de Leefstijl

Play It Black & Burn Bright is een DJ collectief bestaande uit Theo Verplak en Daantje Daniels. Salsa, Hip Hop, Nederlandstalig, Dance; beide hebben een brede muzieksmaak die terug te horen is in het repertoire dat ze draaien. Als vaste huis DJ’s van cafe Verheyden en de Theater Avenue in Arnhem hebben ze een brede fan-base opgebouwd en staat hun agenda volgeboekt met optredens.
Naast vinyl-surfer is Theo in het dagelijks leven werkzaam binnen de Pompekliniek als werkmeester.

Daantje is Directeur Zorg en Kwaliteit bij zorginstelling Jan Arends, Senior-Onderzoeker bij het lectoraat GGZ en Samenleving van Hogeschool Windesheim, Toezichthouder in de zorg waaronder bij Tactus Verslavingszorg, lid van de Raad van Advies van de Vereniging van Ervaringsdeskundigen en geschoold Ervaringsdeskundige.


Kom in beweging met QR fit

Bij QR-FIT staat jouw gezondheid centraal. We volgen de beweegrichtlijn, zodat je op een veilige en effectieve manier in beweging komt en blijft. Of je nu net begint of al langer actief bent, QR-FIT biedt een laagdrempelige en toegankelijke manier om je beweegdoelen te bereiken. Dit doen we door jouw wandeling interactief in te richten met hierin kracht en balansoefeningen.

In deze workshop van QR-FIT krijg jij als zorgprofessional praktische handvatten aangereikt die direct toepasbaar zijn binnen jouw eigen werkgebied. Bij aanvang van de workshop wordt het concept van QR-FIT toegelicht en vervolgens gaan we dit in de praktijk laten zien, door een eigen route te wandelen in combinatie met spier en bot versterkende oefeningen en balansoefeningen. Aanvullende informatie zoals het aanmaken van jouw beweeggroep, het toevoegen van specifieke teamleden en het organiseren van jouw eigen teamactiviteiten komen hierin allemaal naar voren.

Benieuwd wat QR-FIT kan toevoegen binnen jouw werkzaamheden? Kom naar de workshop en samen gaan we voor een vitaler Nederland! Download alvast de app van QR fit en loop de route met verschillende beweegoefeningen via QR-FIT | De beweegmogelijkheid voor iedereen!

20zoe4x2
QRFIT