Naar homepage

Activatieplein

Lees meer over de activiteiten op het activatieplein

HeldFood

Rick Kamphuis werkt als ervaringsdeskundig herstelcoach in de ggz en is initiatiefnemer van HeldFood. Met zijn foodtruck kookt Rick heerlijke vegan gerechten en gaat met mensen in gesprek over hoe gezond (plantaardig) eten bijdraagt aan lichamelijk en mentaal welzijn (en herstel). Hij werkt samen met mensen die hij kent uit zijn werk als herstelcoach. Met de vegan foodtruck staan ze op meerdere festivals en feesten. Rick: “Een gezondere manier van leven zou voor iedereen zijn dat we meer naar de basis gaan. Onbewerkt voedsel, (veel) minder dierlijke producten, meer bewegen en ook meer ontspanning.”

Rick Kamphuis

Ervaringsdeskundig herstelcoach in de ggz en initiatiefnemer van HeldFood

Rick Kamphuis

Smoothiebar en smoothiefiets

Bij Smoothies & Zo weten we als geen ander dat gezondheid en genieten hand in hand gaan. Daarom zijn onze smoothies niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens hartstikke gezond. Ze worden vers voor je neus bereid. Onze smoothies zijn gemaakt van vers fruit en groenten, zonder toevoeging van suikers of andere kunstmatige smaakstoffen. Ook gebruiken wij uitsluitend plantaardige dranken en geen sappen. Zo krijg je op een heerlijke manier al je dagelijkse vitaminen binnen! Daarnaast plaatsen wij een “smoothiefiets”. Op dit apparaat kun je zelf een poging wagen om je eigen smoothie bij elkaar te mixen op pure spierkracht!

Smoothies & Zo

Smoothiefiets 2

Silent disco

Wat is er fijner dan uit jouw hoofd te komen door lekker te dansen? Dit jaar hebben we een silent disco op een unieke locatie; in één van de museale ruimtes van het Museum van de Geest!

Silent disco

Houd deze pagina in de gaten, want er komen nog meer interessante sprekers en workshops bij!