Zoeken

Internationaal verbinden

We verbinden Nederlandse en internationale initiatieven om gemeenschappelijke uitdagingen voor een mentaal gezonde samenleving aan te gaan
Het Waardenetwerk Internationaal verbinden zet zich ervoor in om internationale kennis toegankelijk te maken en te verbinden met initiatieven en organisaties uit het buitenland, om zo te inspireren en aan te zetten tot innovatie. Wij zijn van mening dat het samenwerken met organisaties vanuit het buitenland ons kan helpen om gemeenschappelijke uitdagingen aan te gaan voor een mentaal gezonde samenleving. We werken samen met internationale organisaties zoals EUCOMS, de WHO, de OECD en IIMHL. 

We delen onze kennis onder andere tijdens onze driemaandelijkse webinars en nieuwsbrieven en zetten ons in voor internationale projecten zoals Thrive - Amsterdam, Mentaal Gezond.

We beantwoorden vragen op het gebied van mentale gezondheid en welzijn die een internationaal perspectief nodig hebben. Waar mogelijk koppelen we leden direct als wij denken dat dit een mooie samenwerkingskans biedt. 
Voor meer informatie, zie ook ons filmpje
 

Waar zetten wij ons voor in

)

Publicaties

Meer publicaties...