Naar homepage

StroomOPloop voor jeugdhulpprofessionals

Publicatiedatum

Eerder, sneller en beter passende hulp bieden aan kwetsbare jongeren en ouders, zo thuis mogelijk: hoe doe je dat? Tijdens de StroomOPloop van 10 december dagen we je uit, inspireren en motiveren we je om samen de koers voor een betere jeugdhulp uit te zetten.

Een sterker voorveld, onderwijs op maat, netwerkzorg, gezinsgericht werken, de inzet van ervaringsdeskundigheid en ontwikkeling van vernieuwende jeugdhulp met een Plus. Daar maken we ons sterk voor.

De StroomOPLoop is een hybride event, kleinschalig georganiseerd. Met inspiratietalks vanuit een centrale studio. In regionale ‘pop-uprestaurants’ met live-verbinding kijk en praat je mee, samen met andere jeugd- en onderwijsprofessionals. Verbinding, inspiratie en stroomopwaarts leren en verbeteren staan centraal.

Wil je dat wij een gratis stoel voor je reserveren in een pop-uprestaurant naar keuze ? Meld je dan nu aan en laat weten waarom jij graag bij de StroomOPloop wilt zijn. Wat zijn jouw ideeën over stroomopwaarts werken? En welke ‘ja-maars’ staan jouw ideeën in de weg? De pop-uprestaurants hebben een beperkt aantal stoelen, dus wees er snel bij.

StroomOPloop wordt georganiseerd door StroomOP i.s.m. BGZJ, Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie, Landelijk Kenniscentrum LVB en het Nederlands Jeugdinstituut.