Zoeken

Op woensdag 27 januari van 19:00 - 21:00 uur nemen we je in twee uur mee over de hele wereld en verdiepen we ons in ervaringsdeskundigheid.

In dit webinar zal Rene Keet, directeur van de FIT-academy van GGZ Noord-Holland-Noord en voorzitter van EUCOMS je voorstellen aan vijf ervaringsdeskundigen van over de hele wereld die een rol spelen bij de ontwikkeling van ervaringsdeskundigheid tot een fundament van community mental health.

Oda Hoilund, lid van het bestuur van EUCOMS beschrijft de inzet van cliënten panels in Oslo. Charlene Sunkel beschrijft het Gkobval Mental Health Peer Network, dat op alle continenten leden heeft en ondere andere zeer actief is in Afrika. Beverley Rose beschrijft vervolgens het gebruik van ervaringsgerichte kennis in onderzoek in haar rol als bestuurslid van het User Research Centre. Na een pauze met livemuziek deelt Emma Sørgaard haar ervaring met het Deense Peer Network. Dan steken we de Atlantische Oceaan over naar de Verenigde Staten waar Lisa St George uitlegt hoe RI International ervaringsdeskundigheid als onderdeel van de zorgsystemen in de gehele VS en ver daarbuiten gebruikt.

Je kan je registeren via https://zoom.us/webinar/register/WN_tRpq3S2nQPuyW3QiDSlh7g/.