Naar homepage
I Stock 1220226086 4

Online bijeenkomst ‘Rookvrije zorg in beschermd wonen'

Datum en tijd

Regelmatig krijgen Trijnie Rozema en Anton van Balkom, aanjagers rookvrije ggz, vragen over het rookvrij krijgen van de zorg in beschermd wonen. Daarom organiseren we samen met Verslavingskunde Nederland op 2 november een online webinar dat helemaal in het teken staat van dit thema. Het webinar is voor zorgprofessionals, beleidsmedewerkers, projectleiders en iedereen die binnen de organisatie betrokken is bij rookvrij-beleid.

Programma

De online bijeenkomst is donderdag 2 november van 15.00-16.00 uur. Het is de bedoeling dat het een interactieve sessie wordt waarin we met elkaar in gesprek gaan over de uitdagingen rondom rookvrij-beleid op beschermde woonplekken. Aan de hand van korte casussen vertellen zorgverleners die ervaring hebben met rookvrije zorg in beschermd wonen over hoe zij de woonplek rookvrij hebben gekregen. Famke Breeuwer, teamleider inhoud bij MET in de wijk (onderdeel van MET ggz), Margit Bontekoe, beleidsadviseur bij Tactus en Arjon Glazenborg, psychiater op het Zuiderpaviljoen van Lentis, delen hun ervaringen. Doel van de bijeenkomst is niet om pasklare antwoorden te vinden, maar om elkaar te inspireren en samen te kijken wat wél kan en wat goed werkt.

In het aanmeldformulier kan je ons een vraag stellen en een casus inbrengen. Dit nemen we mee in de voorbereiding op de bijeenkomst van 2 november.


Aanmelden

Aanmelden voor donderdag 2 november kan vanaf nu via deze link.
Voor aanvang van de bijeenkomst ontvang je van ons een mail met een Teams-vergaderlink.
En deel deze uitnodiging vooral met collega’s voor wie deze bijeenkomst ook interessant kan zijn. Deelnemen is gratis.