Naar homepage

Uitnodiging 'Viewing Party' voor Congres Duurzame Zorg 2021

Publicatiedatum

Op donderdag 7 oktober organiseert het Winning Team Duurzaam van De Nederlandse ggz een Viewing Party tijdens het landelijk Congres Duurzame Zorg 2021, voor alle medewerkers die betrokken zijn bij de verduurzaming van de ggz-sector. De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van de Nederlandse ggz in Amersfoort.

Het wordt een programma waarin plaats is voor het samen volgen van het digitale congres met als titel: 'De zorg kleurt groen’ en voor het ontmoeten van ggz-collega’s. Doel is om ervaringen uit te wisselen, waar mogelijk elkaar op weg te helpen en vragen te stellen aan collega’s die voor een vergelijkbare opgave staan, maar bovenal om elkaar te leren kennen! Deelname is gratis.

Heb jij belangstelling om deze middag samen met ons te volgen? Meld je dan aan via de opgavelink Viewing Party. Het programma start om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Bovenstaand programma bij De Nederlandse ggz kan uitsluitend doorgang vinden indien de 1,5 meter maatregel niet meer geldt.

Je kunt jezelf natuurlijk ook opgeven voor het landelijk Congres Duurzame Zorg zodat je vooraf en na afloop de informatie over het congres ontvangt. Meer informatie lezen en aanmelden kan via de website van het Congres Duurzame Zorg. Dit is ook handig om informatie gemaild te krijgen en als de afstandsmaatregel verlengd wordt.