Zoeken

Ben jij een ervaren secretaresse en zorg jij er graag voor dat de dagelijkse secretariële en administratieve ondersteuning op rolletjes loopt? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Secretaresse.

De organisatie
De Nederlandse ggz is de brancheorganisatie voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Als belangenbehartiger van bijna 100 instellingen met ruim 89 duizend professionals vertegenwoordigen we meer dan 90 procent van de sector. Dat maakt ons dé partij om landelijk de belangen van de ggz te behartigen en afspraken te maken waardoor ggz‑professionals hun werk goed kunnen doen. Onze missie is het samen werken aan een mentaal veerkrachtige, inclusieve en veilige samenleving. Als netwerkorganisatie maakt de Nederlandse ggz de verbinding met partners binnen en buiten onze sector. Want een goede geestelijke gezondheid is van ons allemaal. Iedereen kan bijdragen: familie en geliefden, buren en vrienden, behandelaren en andere zorgverleners, bestuurders en leidinggevenden, beleidsmakers en politici. Samen zijn we de Nederlandse ggz.

Ga jij met ons deze uitdaging aan? Wij zoeken een:
 
Secretaresse

(32-36 uur per week)

Wat ga je doen?
Met jouw dienstverlenende instelling ondersteun je het team Mens & Werk op secretarieel en administratief gebied. Het team Mens & Werk bestaat uit adviseurs die zich dagelijks bezighouden met de arbeidszaken in de ggz: van instroom en behoud van onze professionals tot arbobeleid en cao-zaken. Je stelt in opdracht van de adviseurs de nodige correspondentie op, je maakt verslag van overleggen en je bewaakt belangrijke actiepunten. Je beheert de agenda’s van de adviseurs en je zorgt dat complexe afspraken snel en op efficiënte wijze worden ingepland. Je hebt daarbij gevoel voor prioritering, interne en externe belangen en politieke verhoudingen. Je levert daarnaast ondersteuning op organisatorisch gebied zoals het organiseren van bijeenkomsten. 
Je werkt in een team van secretaresses en bent onderdeel van het team bedrijfsondersteuning.

Wat neem je mee? Wat bieden we?
We bieden je een contract voor de duur van één jaar met uitzicht op onbepaalde tijd, waarbij de vrijdag een vaste werkdag is. De Nederlandse ggz biedt een boeiende en inspirerende werkomgeving, met volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Verder bieden we je: 
Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie, dan vragen wij je zo snel mogelijk, 
te reageren door jouw cv en motivatie te versturen naar vacature@denederlandseggz.nl. Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern gepubliceerd. Bij gebleken geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Voor inhoudelijke vragen, opmerkingen en/of motivatie kun je telefonisch contact opnemen Natasja Esseboom, via telefoonnummer 06 – 11 47 23 72 of via email nesseboom@denederlandseggz.nl